Beneficis Minerals


 

QUARS ROSA: El chakra és el cor i el signes taure  i balança del zodíac. Aquest, és beneficiós per a la bellesa ,atraure l’amor, reduir tensions ,sanador emocional ,la fertilitat i la sensibilitat entre molts d’altres.

 

 

 

 

 

CUARS VERD: Aquest, té molt bona conductivitat, aporta bona claredat mental i estabilitza el chakra cor. Activa les capacitats intuïtives i les cobreix d’amor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 JADE: Aquest mineral és ideal per a persones que pateixen dels nervis . Efecte calmant i tranquil·litzant per a la persona en qüestió. Relaxa i permet la superació de traumes psíquics de qualsevol tipus, suavitza les emocions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ONIX: Beneficiós per a la realització, enforteix la consciència d’un mateix i el sentit de la responsabilitat.Millora la lògica i la capacitat d’argumentació. Ajuda en cas d’infeccions en l’orella interna i millora el funcionament nerviós.

 

 

 

 

 

 

 

 

QUARS BLANC: És beneficiós  perquè potència l’energia, equilibra el cos i és mestre sanador de qualsevol malaltia.

 

 

 

 

 

 

 

 

ASPI: Dona capacitat de recuperació, dona vitalitat i aporta una vida espiritual emocionant. Afavoreix la desintoxicació e el sistema immunitari ,regenera la funció dels teixits d’òrgans i cal destacar que també aporta bons sons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TURQUESA: La turquesa, actua equilibrant, animant i protegint de les   influències estranyes. Ajuda amb la fatiga, el reuma i els dolors estomacals entre molt d’altres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altres minerals que utilitzem :